Hoi hoi,

Je ziet bij ons een levertijd staan van 1 tot 7 dagen. We willen jullie daar in het kort even iets meer over vertellen!

Wij wonen en werken in Venlo, op 5 minuten afstand van Trends & Trade. Hét lifestyle B2B inkoopcentrum in de home-,gift- en gardenbranche. Met 20.000 m2 is Trends & Trade the place to be voor professionals in lifestyle. Meer dan 180 exposanten presenteren gezamenlijk ruim 200.000 artikelen.

Dat betekent dat we onze klanten kunnen voorzien van een ongelooflijk groot en gevarieerd assortiment. We lopen dagelijks binnen en doen inspiratie op over alle nieuwe must haves die ons huis een Thuis maken.

Dit was een van de redenen om onze webshop te lanceren. De lijn tussen onze klanten en de leverancier is kort en we kunnen scherpe prijzen hanteren.

 

Ons voordeel is natuurlijk, vooral nú in deze bijzondere tijd waarin ondernemen meer dan ooit een uitdaging is, dat onze voorraad beperkt kan blijven.

Helaas kan het zijn dat ook wij mis grijpen bij onze leveranciers. Trends & Trade is erg druk bezocht door detaillisten vanuit heel Europa die vanwege de afstand wél een voorraad moeten aanleggen.

Gelukkig is het zo dat er wekelijks, soms zelfs meer dan 1 keer per week, weer spullen worden aangeleverd. Vandaar onze levertijd van 1 tot 7 dagen.

Kunnen wij niet direct verzenden dan zullen we je hiervan altijd op de hoogte brengen. Communication is the key!

Onze slogan is dus niet…

Vandaag besteld, morgen in huis.

Onze slogan is:

Be patient. Great things take time!