Als je niet tevreden bent over de bestelde artikelen dan heb je de mogelijkheid om deze binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. Sommige producten zijn uitgezonderd, bijvoorbeeld omdat je deze zelf samengesteld hebt. (maatwerk) Producten dienen ongebruikt, in originele staat en voorzien van labels en etiketten geretourneerd te worden. De producten mogen geen gebruikerssporen bevatten. Wij adviseren altijd de verzenddoos en de originele pakking voorzichtig open te maken, zodat je deze weer kunt gebruiken als je de bestelling wilt terugsturen. Let op! Gebruik alleen transparante verpakkingstape voor het dichtmaken van de doos. Wij nemen je retour anders NIET aan. Wij behouden het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds zijn gebruikt of buiten onze schuld om zij beschadigd.

Wil je een bestelling retourneren? 
De kosten voor het retourneren van het product naar ons zijn voor eigen rekening. Voeg bij het retourneren altijd jouw pakbon mee die je van ons bij je bestelling in de doos hebt ontvangen. Meld jouw bestelling aan voor retour door onderstaande stap te volgen: 
  1. Stuur ons binnen 14 dagen na ontvangst naar info@privatelabelmeubelatelier.nl. Wij sturen jouw dan binnen 1 werkdag een mail met de retourinstructies. 
  2. Stuur ons een app. 0613203276

Wij zullen je dan laten weten hoe je te werk moet gaan om je bestelling te retourneren.

Als we jouw geretourneerde artikelen hebben ontvangen en het is juist is beoordeeld wordt het aankoopbedrag binnen 5 dagen door ons teruggestort op jouw rekening.

Nieuwsbrief


Nee, geen spam want daar houden wij zelf ook niet van!