Welkom op de site van Private Label Meubelatelier.

Private Label Meubelatelier is de naam van onze woonwinkel gevestigd in Venlo. In dit gedeelte van onze shop kunt u níet online bestellen. Wij vertellen u namelijk graag het verhaal áchter het meubel. Een meubel moet je voelen en zien. En wat is er nu fijner dan tijdens het aankoopproces in de ogen te kunnen kijken van een expert die je helpt bij het maken van de juiste keuze.

Moeders en dochters, vriendinnen, partners...we zien ze allemaal samen in onze woonwinkel. Waarom? Omdat samen shoppen leuk is (oké, niet alle mannen zullen het daarmee eens zijn ;-)).

Het is een nachtmerrie voor een boel online shoppers: een klacht hebben. Want wat als je nu geen reactie terugontvangt? Waar moet je dan naartoe?

Iedere consument doorloopt tijdens het aankoopproces verschillende fases. Het start met oriënteren, daarna volgt het testen of proberen van een product, de aankoop, het ophalen of leveren van een product en als laatste (in sommige gevallen) het retourneren van een product. In slechts een van die fases wordt meer gebruikgemaakt van het online kanaal dan van het offline kanaal. En dat is de oriëntatiefase.

Alleen achter je computer zitten is misschien best weleens fijn, maar een fysieke winkel biedt een plek om samen te komen. Kortom, onze winkel is een ontmoetingsplek. En de koffie staat altijd klaar!!

Natuurlijk zijn er ook mensen die wél kiezen voor online shoppen. Waarom? Dat kan natuurlijk 24/7. Je hebt geen reistijd, geen gedoe met parkeren enz. Ook bij ons bestaat die mogelijkheid. Heel eenvoudig. Stuur ons een klantbericht, of neem telefonisch contact met ons op (077-3903715). Wij vertellen je of hetgeen waarvoor je belt op voorraad is en hoe de levering tot stand komt. Zo hebben we meteen kort kennisgemaakt met elkaar. Voor beide partijen fijn.

Tot slot wensen we je veel shop/oriëntatieplezier en geven we je uiteraard nog de adresgegevens en openingstijden van onze woonwinkel.

Private Label Meubelatelier. Pepijnstraat 92. 5921HP Venlo. info@privatelabelmeubelatelier  077-3903715

Zondag en maandag gesloten. Dinsdag op afspraak. Woensdag, donderdag en vrijdag van 9.30 tot 17.30 uur. Zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur

Nieuwsbrief


Nee, geen spam want daar houden wij zelf ook niet van!